Доходи от дома
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Програма № Т-68359/0205(07 - еврообновена) 
БИЗНЕСЪТ  С  ПОДАРЪЧНИ  ТОРБИЧКИ 
Такса за подробна оферта : 58.49 лв.


Може ли да печелите надомно до 72 лв. дневно от подаръчни торбички?


Може! С надомна работа за себе си, а не за някой друг.
Ето сравнението:1. Ако работите за някой друг:- нормата е убийствена - до 2000 торбички дневно среден размер - работи се от тъмно до тъмно, главата си не можете да вдигнете;- заплащането е мизерно - 0,5 до 2 - 3 стотинки на торбичка (според вида и размера), при това не е редовно - елате утре, обадете се по-късно, чакам едни пари... Позната история!
2. Ако работите за себе си
- работи се само по поръчка - клиентът идва, харесва си вид, размер, разцветка, уточнявате количеството и цената - и чак тогава работите - 100% гарантирано, че всичко се изкупува. При това, колко може да поръча един магазин за подаръци - 50 - 100 - 200 - 300 броя от няколко различни вида. Но това не е 2000! Следователно - работи се до 5 - 10 ПЪТИ по-малко!- цената, ако не си направите собствен щанд и не ги продавате на дребно (по 0,40 лв. за 1 брой - среден размер - сравнете това с 0,5 - 1 - 3 стотинки на брой!!!), а в началото продавате само на едро, може да договорите 0,25 лв. за брой (0,15 лв. отстъпка - почти 38%!!) - т.е. до 50 пъти по-добра цена, отколкото ако работите на норма за някой друг.При това, работата е изцяло надомна. Какво Ви трябва - една маса и ... технологията. Работата е лека, лесна, чиста. Не сте на течение, влага, жега. Не сте на 2 х 5 минути за тоалетна дневно! Но трябва да знаете как да се организирате и без да губите време (Времето е пари!), до 7 - 10 дни вече да печелите.Ако всичко Ви е ясно - започвайте и печелете веднага! Но ако имате съмнения, че ще се справите, възползвайте се от готово нескъпо Бизнес ръководство - стъпка по стъпка, - суровини, хартии, материали (даже безплатни), технологията - къде се реже, лепи, сгъва - с картинки, каталога, цените, ценовата листа, клиентите - всичко необходимо за незабавно започване, без мотаене и губене на време.БАЗОВА ПРОГРАМА № T-68359/0205(07 - еврообновена):БИЗНЕСЪТ С ПОДАРЪЧНИ ТОРБИЧКИНужни на хиляди обекти от цялата страна и в чужбина, в т.ч.МЕТРО, БИЛЛА ...За инструмент ще Ви послужи най-обикновена по-дебела книга, за оборудване - кухненската маса, а хартията в някои от случаите даже е БЕЗПЛАТНА!Това е специална програма против бедността и недоимъка.Тя ще Ви помогне, колкото и бедни да сте днес, да започнете почти от нулата.Приложима е като основен бизнес или допълваща дейност в свободното Ви време, без изисквания за начален капитал, освен встъпителната такса за регистрация, инструкции, документи и пощенските разходи. Изцяло обновена, с план за кандидатстване за европари!Такса: 58.49 лв.
200. „Пробвах разработка 205. Получава се много добър производствен продукт. Достин Д., Батак.“

„Може ли да ми предложите нещо надомно за рязане, сгъване, лепене ... да е лесно и леко. Вечер, докато гледам телевизия, аз и децата, без много усилия, да го правим и така да си изкарваме допълнително по някой лев към семейния бюджет ...?“
Често получаваме подобни запитвания. И днес вече отговаряме: „Да, може!“Екипът на Агенцията проучи, подбра, провери и подготви за Вас точно такава програма за лека, чиста, лесна и приятна надомна дейност, свързана с елементарни ръчни операции - една от най-проверените и доказали се на практика надомни Програми - сега вече обновена и за ЕС.
ФАКТИТЕ:- Преди 2003 г. до 95% от торбичките в България бяха внос от Унгария и Китай.- Днес вносът е ограничен до около 10%.- Наша клиентка от Варненско, благодарение на Програма 0205 успя да получи потребителски кредит само след седмица (без доказани доходи, банките не са много дащни).- Работите без посредник и така печелите не 0.5, а 25 ст. на торбичка - 50 пъти повече!- Заради приемането ни в ЕС увеличихме квотата на участниците от 860 на 2630.СРЕЩУ ГОРНАТА ТАКСА ЕТО КАКВО КОНКРЕТНО ПОЛУЧАВАТЕ:
0) План-схема за кандидатстване за безвъзмездно еврофинансиране (7 млрд. евро!!).
1) ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПЕЧЕЛИТЕ (директно, без посредник) до 72 - 270 лв. дневно на нашия пазар и до 3 - 8 пъти повече на европейския (стига да „държите“ здраво).
2) УДАРНА СХЕМА (за по-инициативните и предприемчивите) още първата седмица да спечелите до 350 лв. от оригинална стартова реализация на идеята.
3) ТЕХНОЛОГИЯ за работа - съвсем проста, лека, с добре илюстрирани указания.
4) РАЗНООБРАЗИЕ чрез ръчно изготвяне на над 10800 разновидности! на продукта.
5) ЯСНА МАРКЕТИНГОВА СХЕМА Ви указва кои точно са многобройните клиенти, проявяващи интерес към такова изделие и какви са начините директно да се свържете с тях, така че продавайки им директно, 100% от дохода да остава веднага и изцяло за Вас, а не да минава през посредници, прекупчии и многостепенни схеми.
6) ТОЧНИ ЦЕНОВИ УКАЗАНИЯ и ценоразпис, към които да се придържате, така че да получавате максималното възнаграждение за труда си.
7) ПОРЪЧКОВА СХЕМА за пряка работа с клиентите (без да трупате предварително стока), за да получавате моментално възнаграждението си, и то в пълен размер.
8) СУРОВИНИТЕ (ХАРТИИТЕ) - откъде, по какъв начин да си ги набавяте директно, по възможно най-ниските тарифи, а в някои от случаите - даже и СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНО.
9) 4-те ТАЙНИ на директния доход или начина да получавате до 3 - 8 пъти повече пари.
10) НАЧИНА да излезете директно на Европейския и световния пазар от вкъщи, без да се налага да пътувате, даже ако сте и на село (само помислете за какво говорим!).
11) ПОСТОЯННА ПОДКРЕПА на централния ни офис за бързо и своевременно изясняване на всякакви въпроси и проблеми, възникнали по време на дейността.
12) РАБОТНО ВРЕМЕ и ангажименти, които сами определяте, без да се съобразявате с капризите на началници или изискванията на работодатели.
13) РЕГИСТРАЦИЯ в най-голямата за България информационна система за надомна работа с множество други възможности, подаръци, отстъпки, промоции, съвети.
14) 100% ГАРАНЦИЯ против безработица, защото всичко вече зависи само от Вас.

МИЛИОНЕРИ!
От също толкова елементарни продукти, точно сега, в този момент, други хора печелят не хиляди и даже не милиони, а милиарди, и то във валута!! В инструкциите посочваме поне два такива примера !А в това време много училища и университети в България все още бълват зрелостници и дипломанти по специалности „държавна поръчка“ (подадени от чиновници), в резултат на което хиляди млади хора получават престижната квалификация „Безработен“ още в началото на кариерата си. Така самата държава залага основите на бедността и недоимъка, а да сте чували за уволнен чиновник - съставител на абсурдни държавни поръчки, заради хилядите безработни дипломанти??). Но сега вече решение има и то е пред Вас и за Вас!

ТАЗИ ПРОГРАМА Е ПОДХОДЯЩА КАТО:
А) Основен доход - за домакини, майки с деца, безработни, пенсионери и инвалиди.
Б) Допълнителен доход (в свободното Ви, извънработно време) - за учители, служители, медицински работници и други хора с ниски доходи.
В) Перспективен бизнес, с големи възможности за доход и разрастване - за амбициозни и предприемчиви хора, гледащи в перспектива към националния и Европейски пазар с над 450 милиона потребители.
Всичко сме проучили и проверили и Ви го даваме готово за изпълнение (в смлян вид), а не тепърва да Ви боли глава какво и как да правите.
Просто действате по инструкциите!И този път сме верни на принципа „НАДОМНО, ПРОСТО, ДОСТЪПНО, ПРОВЕРЕНО“.
И този път Ви осигуряваме възможност за прилични доходи, заедно с възможността да се развивате и израствате ускорено, стига да сте малко по-амбициозни и предприемчиви.И този път не изискваме от Вас специална квалификация, образование или опит. Всичко необходимо научавате само за няколко часа от нашето ръководство. Затова тази програма е общодостъпна за: домакини, майки с деца, социално слаби, безработни, пенсионери, инвалиди, служители с ниски доходи и даже за хора без образование. А ако сте малко по-амбициозни и предприемчиви, бързо ще напреднете до перспективен и преуспяващ бизнес
!ПРОГРАМАТА е ясна, последователна и позволява, започвайки от „0“, бързо да напреднете. Една от най-добре проверените и доказали се на практика надомни Програми.
ТЕХНОЛОГИЯТА за работа е съвсем проста, лека и добре онагледена. Позволява Ви да създадете до 10800 разновидности от продукта - ценно конкурентно предимство за Вас.
ХАРТИИТЕ са евтини, общодостъпни и с голямо разнообразие на разцветките. Набавяте си ги директно, по най-ниските тарифи, а понякога и СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНО! така че да не правите разходи, а да имате краен продукт с висока пазарна стойност.
ЦЕХОВЕ, помещения и др. подобни не са Ви необходими. Дейността е изцяло надомна.
ОПЕРАЦИИТЕ са леки, лесни, безвредни - само да Ви се работи!
ОБОРУДВАНЕТО е символично - кухненската маса Ви служи идеално, а за инструмент може да ползвате най-обикновена, по-дебела книга, както и други подръчни вещи и инструменти, с каквито всяко домакинство разполага.
ЗАКОННОСТ и ПОЧТЕНОСТ 100% без никакво съмнение. Намерили сме начин да започнете веднага, без сложни регистрации и да сте изрядни.
РЕАЛНИ ли са до 72 - 270 лв. дневно? Как точно сме ги определили? Гаранциите?
Ние нищо не измисляме! Има експертни методи за пазарна оценка, зависещи от броя на ангажираните, асортимента на продукта, сръчността и уменията според технологията, степента на усвояване дейността като цяло - доставки, изработване, маркетинг.При едно средно ниво на тези показатели, за 8 часа на ден (1 смяна), от един човек (4 часа за производство, 4 часа за допълнителните дейности - снабдяване, броене, опаковане, маркетинг...), по метода на хронометрирането (засичането със секундомер) се установи, че могат да се произвеждат до 480 малки или до 180 големи изделия, чиито продажбени цени варират от 0,15 лв./бр. до 1,50 лв./бр. (в някои случаи и до 2,50 лв/бр.).Което, средно претеглено, означава до 72 - 270 лв. дневно. А сега ще попитате:
„Кой точно, как и кога ще ми плаща тези  72 - 270 лв. дневно?“
Предоставяме Ви подробни указания за това кои точно са клиентите, как Вие директно да се свържете с тях, така че продавайки им директно, целият доход 100% да идва при Вас, веднага - без посредници. През цялото време Вие контролирате дейността, от А до Я! НЕЩО ПОВЕЧЕ - ПОВТОРНИ ПОРЪЧКИ: За много от потребителите тези продукти са консуматив или стока, които постоянно им се изчерпват и това ги принуждава редовно, през няколко седмици да Ви търсят за нови и нови доставки и така с години напред.
ОГРАНИЧЕНИЯ: Предлаганата дейност е интересна и перспективна. Една част от този продукт е все още внос от Унгария, Китай и други страни. Въпреки това ние сме определили квота само за 2630 участници в програмата и твърдо ще я запазим, за да създадем условия и да запазим възможността за бърз и значителен растеж, ограничаван само от Вашата предприемчивост. Приемаме участници само до запълване на квотата!
ПОДДРЪЖКА, СЪДЕЙСТВИЕ. За всеки участник в програмата сме осигурили възможност за допълнителни
БЕЗПЛАТНИ справки, указания и помощ. Възползвайте се!Така нашият 14-годишен опит застава зад Вас, подпомагайки Ви по пътя към успеха!(135. „Вашата брошура я получаваме повече от 10 години. Моята дъщеря е работила с Вас. Предполагам, че няма да имате нищо против да работим заедно?“ Мария Ц. Плевен.)
ТАКСАТА ЗА УЧАСТИЕ. Нашата дейност е частна и не се спонсорира. Единственият начин да търсим, откриваме, проверяваме и подготвяме за Вас все нови, актуални и полезни предложения за надомни доходи, бизнес и печалби, е като определяме такси. Но ако се възползвате от „Ударната схема“ (виж т. 2 по-горе), още първата седмица може да си я възстановите почти в двоен размер и да продължите в същото темпо.Едно е да изхарчите безвъзвратно пари за кафе, цигари, ненужни разговори по GSM, друго е да ги вложите така, че да Ви носят доход, при това за години напред. Но ако все пак парите са проблем, това означава, че нещо сте пропуснали. Прочетете още веднъж това предложение. Защото влагайки малко амбиция и предприемчивост сега и утре, заставате начело на разрастващ се и печеливш собствен бизнес.
За последните 14 години над 89 200 души се възползваха от нашите услуги. Сега е ред и Вие да го сторите. Но не пропускайте обявения срок и квотата за участие!Всеки участник в тази програма ПОЛУЧАВА ОЩЕ И:
СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК 1:Кои са реалните надомни професии и продукти и какви измами се правят с тях, така че веднага да ги разпознавате и своевременно да се предпазвате от тях - знание, което Ви спестява много пари, нерви и разочарования?!Всеки има нужда от ДОХОДИ, и то веднага! Затова не губете време! Включете се!Сега, когато сме вече европейци, е моментът на истината и всеки трябва лично за себе си да реши КАК ЩЕ ЖИВЕЕ В ЕВРОПА? С протегната за социални подаяния ръка или със самочувствието на човек, който сам печели добре за себе си и за своето семейство. Затова не пропускайте срока и от мен получавате в добавка ОЩЕ ЕДИН ЕВРОПЕЙСКИ:
СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК 2: Вашият дял от 7 милиарда евро пари вече Ви очаква, но те се вземат само с проект - Какво съдържа той и как да го подготвите? План - схема.Всеки има нужда от ДОХОДИ, и то веднага! Затова не губете време!
НАЙ-ПОСЛЕ ВЪЗНАГРАДЕТЕ И СЕБЕ СИ!
Научете се да отделяте първо пари за себе си, преди да се отчетете за сметките си пред Енергото, БТК, ВиК, топлофикация, кафенета, магазините... Казано е: „Ако имаш две парички, дай едната за хляб, а другата отдели за себе си и я вложи така, че и утре да имаш 2 парички.“ Инвестирайте сега 58.49 лв. и това е първата крачка от Вашия Поход срещу бедността и недоимъка, като с нашето съдействие и поддръжка да го превърнем вПоход към богатството, благоденствието и благополучието.Прочетете още веднъж това предложение. Ако нещо не Ви е ясно - обадете се за справка  (0888/42-82-40 или 042/639-239 от 10 - 12 ч. и от 14 - 18 ч.) и ... ДЕЙСТВАЙТЕ ВЕДНАГА!
БАЗОВА ПРОГРАМА № T-68359/0205(07 - еврообновена)  Такса: 58.49 лв.
Веднага Ви регистрираме, изготвяме Ви пълен комплект от изброените в началото материали и с препоръчана поща Ви ги изпращаме на посочения от Вас адрес (пощенските разходи са включени в таксата и са изцяло за наша сметка), така че до 2 - 3 дни да ги получите и незабавно да започнете.Времето е пари!А по време на криза те на кого не са необходими?!PS - Един милион българи работят зад граница, предимно в Европа. Сигурно и Вие имате познати в Италия, Гърция, Испания, Англия ... Какво ще стане, ако при следващото им завръщане в България им дадете мостри, цени и ... добра комисионна?? Ами ето Ви поръчки и за чужбина - при това на още по-добри, европейски цени!
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Ранна телефонограма
- Защо ми вземате 100 лв./сега на промоция таксата е  58.49 лв./?
1. Нищо не сме Ви взели и няма да Ви вземаме.
2. В продължение на 12 год. родното училище Ви е "вземало" по около 100 - 150 лв. месечно (под формата на издръжка, разходи), за да разберете сега, че цялото това учене не Ви върши никаква работа по отношение на доходите.
3. Тези 100 лв. са шанс за Вас, да Ви обучим за по-малко от седмица, съвсем практически и конкретно, по изпитан и доказан начин, как само след няколко дни да заработвате съвсем реални пари, стига да Ви се работи.
4. Дали ще се възползвате от тази наша възможност и предложение, зависи само и единствено от Вас. Въпрос на избор! Нищо не Ви вземаме.
5. Когато купувате сирене от магазина, давате (по своя воля) 5 лв., изяждате сиренето и забравяте за 5-те лева завинаги. И това го правите ежедневно, за какво ли не. Както се казва, парите изтичат като пясък между пръстите Ви без никаква възвръщаемост.
6. А когато инвестирате (по своя воля) в наша Програма, получавате шанс с години напред да си осигурите постоянна възвръщаемост, която зависи само от Вашата предприемчивост.Някои от една дъвка (плюнка) изкарват милиарди долари годишно, други го постигат с един сладък шербет (дето даже и белите мечки го пият)....
Така че да се захващаме за работа! Защото времето е пари!От подаръчни торбички наистина се печели, а за география не съм чувал да се търси.
Идеята на Програма №T-68359/0205 е да Ви обучим да изпълнявате цялата дейност самостоятелно - от началото до края, с цел 100%  доходът да остава изцяло за Вас. т.е. да работите без посредник, директно с крайните клиенти.По отношение на суровините, материалите, хартиите - още в началото на инструкциите, които ще Ви изпратим, даваме точни указания откъде и по какъв начи да си ги набавяте директно, без посредник, по възможно най-ниските тарифи.
Даже ще Ви посочим как да използвате напълно БЕЗПЛАТНА хартия, така че да не правите разходи за нея, а да имате един краен пазарен продукт, който си носи своята пазарна стойност.
По отношение на клиентите, по аналогичен начин, цялата втора част на инструкциите е насочена към това кои са клиентите, какви са начините Вие директно да контактувате с тях, така че доставяйки им поредната партида с торбички да може веднага и в пълен размер да си получавате възнаграждението ДИРЕКТНО, без посредник.
Следват въпросите, копирани от писмата на клиентите ни
- Здравейте, казвам се Виолета. Искам да Ви попитам каква точно е процедурата по изработване на подаръчните торбички?
В ИНСТРУКЦИИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ, СМЕ Я ОПИСАЛИ ПОДРОБНО И СМЕ Я ОНАГЛЕДИЛИ С КАРТИНКИ. ВЪПРЕКИ ТОВА, АКО ВЪЗНИКНАТ ВЪПРОСИ, ОКАЗВАМЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО СЪДЕЙСТВИЕ.
- Как точно се извършва заплащането?
С ВСИЧКИ ОБИЧАЙНИ И РАЗРЕШЕНИ В БЪЛГАРИЯ НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ - БАНКОВ ПРЕВОД, ПОЩЕНСКИ ЗАПИС, ТЕЛЕГРАФЕН ЗАПИС, В БРОЙ, С КАРТОВИ РАЗПЛАЩАНИЯ И Т.Н.
- От какво се определя големината му (каква е цената на бройка, има ли някаква начална граница в бройките и пр.)?
ЦЕНИТЕ СА ПО ЦЕНОРАЗПИС И ЗАВИСЯТ ОТ ГОЛЕМИНАТА, ИЗПЪЛНЕНИЕТО, КОЛИЧЕСТВОТО.РАБОТИ СЕ САМО ПО ПОРЪЧКА. ИЗПЪЛНЯВА СЕ ПОРЪЧКАТА, ЗАНАСЯТЕ ТОРБИЧКИТЕ И ВЕДНАГА СИ ПОЛУЧАВАТЕ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕТО, ПРИ ТОВА - В ПЪЛЕН РАЗМЕР, ДИРЕКТНО, БЕЗ ПОСРЕДНИК.
- Мисля, че трябва да започна с това да ми обясните по-подробно за какъв вид подаръчни торбички става въпрос?
СТАВА ДУМА ЗА ВСЯКАКВИ ПО РАЗМЕР, ЦВЯТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ ПОДАРЪЧНИ ТОРБИЧКИ - КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ НАЙ-МАЛКИТЕ - ЗА БИЖУТА, МИНЕ СЕ ПРЕЗ СРЕДНИТЕ - ЗА ПАРФЮМЕРИЯ, КОЗМЕТИКА, БЕЛЬО И СЕ СТИГНЕ ДО ГОЛЕМИТЕ КОЛКОТО УЧЕНИЧЕСКА РАНИЦА, В КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ПОСТАВИ ЦЯЛ КОСТЮМ.
- С какъв материал се работи?
С РАЗНОЦВЕТНА ХАРТИЯ. ЗА ПО-ЛУКСОЗНИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ МОЖЕ И ДА Е ЛАМИНИРАНА ЕДНОСТРАННО.
- Въобще описание на целия технологичен и работен процес.
В ИНСТРУКЦИИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ, СМЕ ОПИСАЛИ ПОДРОБНО ТЕХНОЛОГИЧНИЯ ПРОЦЕС И СМЕ ГО ОНАГЛЕДИЛИ С КАРТИНКИ. ВЪПРЕКИ ТОВА, АКО ВЪЗНИКНАТ ВЪПРОСИ, ОКАЗВАМЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО СЪДЕЙСТВИЕ.
- Какво ви е нужно от мен?
ОТ ВАС Е НЕОБХОДИМО РЕШЕНИЕТО ВИ ПО КОЯ ПРОГРАМА ИСКАТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ И ДА ИЗПРАТИТЕ СЪОТВЕТНАТА ЗАЯВКА ЗА ВКЛЮЧВАНЕ ПО ОПИСАНИЯ В ОФЕРТАТА НАЧИН.
- Какви са гаранциите, които ми давате, за успешна работа с вас. Моля пишете ми - аз съм майка с две деца, която желае да си изкарва някакви сигурни средства от дома. Очаквам Вашия отговор!
ГАРАНЦИЯТА, КОЯТО ДАВАМЕ, Е 50%, ЩО КАСАЕ  ДО ИНСТРУКЦИИТЕ И УКАЗАНИЯТА, КОИТО ЩЕ ВИ ИЗПРАТИМ. ТЕ СА МНОГО ДОБРЕ ПОДГОТВЕНИ И ОБМИСЛЕНИ. НАПИСАНИ НА ЯСЕН И РАЗБИРАЕМ ЕЗИК. ВЪПРЕКИ ТОВА, АКО ВЪЗНИКВАТ ВЪПРОСИ, ОКАЗВАМЕ НЕЗАБАВНО ДОПЪЛНИТЕЛНО СЪДЕЙСТВИЕ С ЦЕЛ ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО ДА ОВЛАДЯВАТЕ ТЕХНОЛОГИЯТА И ДА НАПРЕДВАТЕ. ПО СЪЩАТА ТЕХНОЛОГИЯ РАБОТЯТ И ДРУГИ ХОРА В СТРАНАТА. ПОСТОЯННО Я ОБНОВЯВАМЕ И ДОПЪЛВАМЕ.ОСТАНАЛИТЕ 50% ТРЯБВА ВИЕ ДА ГИ ДАДЕТЕ, ДОКОЛКОТО ВИЕ ТРЯБВА ДА ПРИЛАГАТЕ ТЕЗИ ИНСТРУКЦИИ. РАЗБИРА СЕ, АКО ЗАЯВИТЕ УЧАСТИЕТО СИ И СЛЕД ТОВА ЗАМИНЕТЕ ЗА ГЪРЦИЯ ДА БЕРЕТЕ ПОРТОКАЛИ (РЕАЛЕН СЛУЧАЙ), РЕЗУЛТАТЪТ НЯМА ДА Е ДОБЪР. НО КОЙ Е ВИНОВЕН В СЛУЧАЯ. НАШИТЕ ПРОГРАМИ СА СЕРИОЗНИ И ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА. АКО СТЕ ТАКЪВ ЧОВЕК - ДА ДЕЙСТВАМЕ!
- Здравейте, видях Вашата обява за надомно лепене на пликове и се заинтересувах. Искам малко повече информация за предлаганата от Вас работа. Надявам се, че сте сериозна и коректна фирма. Ще очаквам Вашия отговор възможно най-скоро. С Поздрав В.Борисова
СТАВА ДУМА ЗА НАДОМНО ИЗРАБОТВАНЕ НА ПОДАРЪЧНИ ТОРБИЧКИ, А НЕ НА ПЛИКОВЕ. ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ Е ДАДЕНА В ОФЕРТАТА. АКО ИМАТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ КОНКРЕТНИ ВЪПРОСИ - ПОСТАВЕТЕ ГИ.
- Бихте ли изпратили по-подробно описание на това какви ще са задълженията и как се формира заплащането. Благодаря ви
ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ВИ СА ДА СТЕ СЕРИОЗЕН ЧОВЕК, ДА СПАЗВАТЕ ТОЧНО УКАЗАНИЯТА. АКО НЕЩО НЕ РАЗБИРАТЕ - ДА СЕ ОБАЖДАТЕ СВОЕВРЕМЕННО ЗА ДОИЗЯСНЯВАНЕ С ОГЛЕД МАКСИМАЛНО БЪРЗО ДА НАПРЕДВАТЕ.ЗАПЛАЩАНЕТО СЕ ФОРМИРА ВЪЗ ОСНОВА НА ЦЕНОРАЗПИСА И КОНКРЕТНАТА ПОРЪЧКА НА КЛИЕНТИТЕ - ВИД, РАЗМЕР, КОЛИЧЕСТВО, СПЕШНОСТ, ПОСТОЯНЕН ЛИ Е КЛИЕНТЪТ И Т.Н. В ИНСТРУКЦИИТЕ ТОЗИ ВЪПРОС Е ИЗЯСНЕН ПОДРОБНО.
- Оt kude se vzimat materialite
ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА РЪКОВОДСТВОТО, КОЕТО ВИ ИЗПРАЩАМЕ, Е ДАДЕНА ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СУРОВИНИ, ХАРТИИ, МАТЕРИАЛИ. КОЕ, ОТКЪДЕ, ПО КАКЪВ НАЧИН ДА СИ ГО НАБАВЯТЕ ДИРЕКТНО, ПО ВЪЗМОЖНО НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ. ДАЖЕ ЩЕ ВИ ДАДЕМ ТОЧНИ УКАЗАНИЯ КАК МОЖЕ ДА ПОЛЗВАТЕ И НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА ХАРТИЯ, ТАКА ЧЕ ДА НЕ ПРАВИТЕ РАЗХОД ЗА МАТЕРИАЛА, А ДА ИМАТЕ ЕДИН ЗАВЪРШЕН ПРОДУКТ, КОЙТО СИ НОСИ СЪОТВЕТНАТА ПАЗАРНА СТОЙНОСТ. Т.Е. - ЗАЛАГАМЕ МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ С ЦЕЛ МАКСИМАЛНА ЧАСТ ОТ ДОХОДА ДА ОСТАВА ЗА ВАС. ПРИ ТОВА ДИРЕКТНО, БЕЗ ПОСРЕДНИК.
- I za kogo se raboti?
ЦЯЛАТА ВТОРА ЧАСТ НА ИНСТРУКЦИИТЕ Е НАСОЧЕНА КЪМ ТОВА - КОИ СА КЛИЕНТИТЕ, КАКВИ СА НАЧИНИТЕ ВИЕ ДИРЕКТНО ДА СЕ СВЪРЗВАТЕ С ТЯХ, ТАКА ЧЕ ДОСТАВЯЙКИ ИМ ПОРЕДНАТА ПАРТИДА С ТОРБИЧКИ, ДА МОЖЕ ВЕДНАГА И НА МЯСТО (ПРИ ДОСТАВКАТА) ДА СИ ПОЛУЧАВАТЕ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕТО, ПРИ ТОВА В ПЪЛЕН РАЗМЕР - 100%, - КАКТО ВИ КАЗАХ - ДА РАБОТИТЕ ДИРЕКТНО, БЕЗ ПОСРЕДНИК, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ДО 50 ПЪТИ! ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО АКО РАБОТИТЕ ОТ ТЪМНО ДО ТЪМНО ЗА НЯКОЙ ДРУГ. ПРИ ТОВА И НОРМАТА Е УБИЙСТВЕНА, А ЗАПЛАЩАНЕТО Е МИЗЕРНО - ПОЛОВИН СТОТИНКА ЗА БРОЙКА. ПРИ ТОВА НЕ ВИНАГИ ПЛАЩАТ - ЕЛАТЕ ДНЕС, ЕЛАТЕ УТРЕ, ОЩЕ НЕ СА МИ ПЛАТИЛИ, ЧАКАМ ВСЕКИ МОМЕНТ И Т.Н.
- Kak se zaplashta?
ДИРЕКТНО, В МОМЕНТА НА ДОСТАВКАТА. РАБОТИ СЕ САМО ПО ПОРЪЧКА. А НЕ ДА НАТРУПАТЕ НЯКАКВИ ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА ТОРБИЧКИ И СЛЕД ТОВА ДА МИСЛИТЕ КАКВО ЩЕ СЕ ПРАВИ С ТЯХ. РАБОТИ СЕ САМО! ПО ПОРЪЧКА
- За какво време трябва да се правят торбичките?
СПОРЕД ЗАЯВКАТА НА КЛИЕНТА. ТОВА СЕ УТОЧНЯВА С НЕГО - ЗА КОГА МУ ТРЯБВАТ.
- По колко се плащат?
СПОРЕД ЦЕНОРАЗПИСА - ПО ВИД, РАЗМЕР, РАЗЦВЕТКИ, ИЗПЪЛНЕНИЕ, КОЛИЧЕСТВО ...
- И какво количество трябва да направиш за каква сума?
ЗАВИСИ ОТ ЗАЯВКАТА НА КЛИЕНТА - С НЕГО СЕ УТОЧНЯВАТ ТЕЗИ ПОДРОБНОСТИ.
- Плаща ли се нещо за доставянето им?
ОБИКНОВЕНО СЕ НОСЯТ НА РЪКА. НО АКО ПРАТКАТА Е ЗА ДРУГИЯ КРАЙ НА БЪЛГАРИЯ, ИЛИ ЗА ИСПАНИЯ - ТОГАВА СЕ ДОГОВАРЯ И СТОЙНОСТТА НА ДОСТАВКАТА.
- По пощата ли изпращате продуктите?

ПОВЕЧЕТО ЗАЯВКИ ИЗПЪЛНЯВАМЕ С ПРЕПОРЪЧАНА ПОЩА, ЗА ДА ИМАМЕ ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ ЗА ДОСТАВКАТА. ТАКА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 14 ГОДИНИ НЕ СМЕ ПОДВЕЛИ НИТО ЕДИН КЛИЕНТ. РАЗБИРА СЕ, В 1% ОТ СЛУЧАИТЕ „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ” ПРАВЯТ ГРЕШКИ, НО ОБИКНОВЕНО В РАМКИТЕ НА 20-ДНЕВНИЯ СРОК ГИ ИЗЯСНЯВАМЕ И КЛИЕНТЪТ ВИНАГИ СИ ПОЛУЧАВА ПРАТКАТА.
- И как се плаща - по банкова сметка ли?
ПО ВСИЧКИ РАЗРЕШЕНИ В БЪЛГАРИЯ НАЧИНИ - БАНКОВ ПРЕВОД, ПОЩЕНСКИ ЗАПИС, ТЕЛЕГРАФЕН ЗАПИС, КАРТОВИ ПЛАЩАНИЯ, ПЛАЩАНЕ В БРОЙ... СПОРЕД КОНКРЕТНАТА СИТУАЦИЯ И ДОГОВОРКА.
- Kak i koga moga da zapo4na rabota?
ОБИКНОВЕНО ВЕДНАГА - В МОМЕНТА НА ПОЛУЧАВАНЕ НА ИНСТРУКЦИИТЕ.
- Iziskva li se nqkakuv opit? Blagodarq vi za otdelenoto vreme!
НЕ. ИНСТРУКЦИЯТА Е ПОДРОБНА, ОНАГЛЕДЕНА И РАЗБИРАЕМА ЗА ВСЕКИ, КОЙТО ЧЕТЕ И РАЗБИРА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. ВЪПРЕКИ ТОВА ОКАЗВАМЕ НЕЗАБАВНО ДОПЪЛНИТЕЛНО СЪДЕЙСТВИЕ, АКО ВЪЗНИКНАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪПРОСИ.
- Kak moga da se vkliu4a i iskam podrobnosti za zaplashtaneto
ПРОЦЕДУРАТА ЗА ВКЛЮЧВАНЕ Е ОПИСАНА ПОДРОБНО В САМАТА ОФЕРТА. ЗА ДА ИЗПЪЛНИМ ЗАЯВКАТА ВИ, Е НЕОБХОДИМО ДА ЗНАЕМ:- ТОЧНИЯ НОМЕР НА ПРОГРАМАТА /по която кандидатствате/.- ВАШИТЕ ИМЕНА И ПЪЛЕН, ТОЧЕН АДРЕС ЗА ДОСТАВКАТА- ДА Е ПРЕВЕДЕНА ТАКСАТА ПО ЕДИНИЯ ОТ ДВАТА ОПИСАНИ НАЧИНА= С ОБИКНОВЕН ПОЩЕНСКИ ЗАПИС ИЛИ = С БАНКОВ ПРЕВОД ПО УКАЗАНАТА СМЕТКАЩОМ ПОЛУЧИМ ЗАЯВКАТА ВИ, ВЕДНАГА ВИ РЕГИСТРИРАМЕ ПО СЪОТВЕТНАТА ПРОГРАМА, ПОДГОТВЯМЕ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО И С ПРЕПОРЪЧАНА ПОЩА ВИ ГО ИЗПРАЩАМЕ НА ПОСОЧЕНИЯ ОТ ВАС АДРЕС, ТАКА ЧЕ ДО 1 - 2 ДНИ ДА Е ПРИ ВАС И ДА МОЖЕ ВЕДНАГА ДА ЗАПОЧНЕТЕ.
- До момента се занимавам с този вид дейност, но чрез посредник и печалбата е единствено за него. Можем ли да се информираме малко повече относно заплащането. До този момент печелих по 0,03 лв. на торбичка.
ТАЗИ ПРОГРАМА ПОДГОТВИХМЕ ИМЕННО ПОРАДИ ЗАПИТВАНИЯ НА ХОРА КАТО ВАС, КОИТО СА РАБОТИЛИ ЗА ПОСРЕДНИК, ПРИ ТОВА С МНОГО ПО-ЛОШО ЗАПЛАЩАНЕ. В НАШИЯ СЛУЧАЙ 100% ОТ ДОХОДА СИ ОСТАВА ЗА ВАС. НАПРИМЕР, АКО ЕДНА СРЕДНА ТОРБИЧКА ПО ЦЕНА НА ДРЕБНО СЕ ПРОДАВА ПО 40 СТОТИНКИ, А ВИЕ Я ДОСТАВЯТЕ НА ЕДРО ЗА 25 СТОТИНКИ - ТЕ СИ ОСТАВАТ ИЗЦЯЛО ЗА ВАС. ЕСТЕСТВЕНО В ТЯХ ТРЯБВА ДА ВКЛЮЧИТЕ СТОЙНОСТТА НА МАТЕРИАЛА. НО КАКТО ВЕЧЕ КАЗАХ, В ИНСТРУКЦИИТЕ ДАВАМЕ УКАЗАНИЯ КАК БИХТЕ МОГЛИ ДА ПОЛЗВАТЕ И НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА ХАРТИЯ. ПОМИСЛЕТЕ ВЪРХУ ТОВА.
- Как може да се видим и да поговорим за работата?
РАБОТАТА НЕ СЕ ВЪРШИ С ГЛЕДАНЕ, А С ДЕЙСТВИЯ СЪОБРАЗНО ИНСТРУКЦИИТЕ. ИЗЛИШНО Е ДА СЕ ПРАВЯТ РАЗХОДИ ЗА ПЪТУВАНИЯ, ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ. ИМАМЕ ДЕТАЙЛНИ, РАЗБИРАЕМИ ИНСТРУКЦИИ. ТЯХ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТЕ И ДА ГИ ИЗПЪЛНЯВАТЕ ТОЧНО. ВЪПРЕКИ ТОВА, АКО ВЪЗНИКВАТ ПРОБЛЕМИ, ВЪПРОСИ - ВИНАГИ МОЖЕ ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ КЪМ НАС - ПО ТЕЛЕФОН, ПО E-MAIL, С ОБИКНОВЕНО ПИСМО. ТАКА СЕ ПЕСТЯТ ВРЕМЕ И ПЪТНИ РАЗНОСКИ. НО АКО НЕПРЕМЕННО ДЪРЖИТЕ ДА СЕ ГЛЕДАМЕ, ЗАПОВЯДАЙТЕ. ОБАДЕТЕ СЕ НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ ЗА УГОВОРКА НА СРЕЩА И ЗАПОВЯДАЙТЕ. НО ИДВАЙТЕ ПОДГОТВЕНИ, ЗА ДА ВЪРШИМ РАБОТА.
- Има ли срок за изпълнение на поръчките?
СРОКЪТ СЕ ДОГОВАРЯ С КЛИЕНТИТЕ ПРИ ПРИЕМАНЕ НА ПОРЪЧКАТА ИМ.
- Здравейте, доставката на материалите извършва ли се до мястото, на което живее лицето?
АБСОЛЮТНО - ПРАТКАТА Е ПРЕПОРЪЧАНА. ПОЩАЛЬОНЪТ ВИ Я НОСИ НА АДРЕС. АКО НЕ ВИ ОТКРИЕ ТАМ - ОСТАВЯ ВИ СЪОБЩЕНИЕ ДА СЕ ЯВИТЕ В ПОЩАТА И ЛИЧНО, СРЕЩУ ЛИЧНА КАРТА И ПОДПИС ДА СИ ПОЛУЧИТЕ ПРАТКАТА.
- Предлагате ли някакви осигуровки? Благодаря!
КОГАТО ЦЕЛИЯТ ДОХОД 100% ОСТАВА ЗА ВАС, РЕДНО Е ВИЕ ДА МИСЛИТЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС - ДАЛИ ДА СЕ ОСИГУРЯВАТЕ, ЗА КАКВИ СЛУЧАИ ДА ГО ПРАВИТЕ И Т.Н. ОСВЕН ТОВА НЯКОИ ХОРА РАБОТЯТ НА НЯКОЛКО МЕСТА И САМО ТЕ МОГАТ ДА ПРЕЦЕНЯТ ЗА СЕБЕ СИ КЪДЕ И КОЛКО СЕ ОСИГУРЯВАТ И НЕОБХОДИМО ЛИ Е ДОПЪЛНИТЕЛНО ДА СЕ ОСИГУРЯВАТ. ТОВА Е ВЪПРОС НА ОПТИМИЗАЦИЯ СПОРЕД КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ. ПОНЯКОГА ДАВАМЕ СЪВЕТИ В ТОВА НАПРАВЛЕНИЕ.
- Какво е заплащането и по какъв начин се извършва?

ЗАВИСИ ОТ ПОРЪЧКАТА НА КЛИЕНТА - ВИД, РАЗМЕР, КОЛИЧЕСТВО, СРОК, ИЗПЪЛНЕНИЕ - ВСЕКИ СЛУЧАЙ ПООТДЕЛНО СЕ ДОГОВАРЯ С КЛИЕНТИТЕ. РАБОТИ СЕ САМО ПО ПОРЪЧКА. ПРЕДВАРИТЕЛНО НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ТОБРИЧКИ, ОСВЕН ЗА МОСТРИ.
- Zdraveyte, Interesuvam se ot izrabotkata na podara4ni plik4eta
НЕ СА ПЛИКЧЕТА, А ТОРБИЧКИ. ПЛИКЧЕТАТА СА ДРУГ ВИД ПРОДУКТ И ТЯХНАТА ТЕХНОЛОГИЯ Е РАЗЛИЧНА. ОСВЕН ТОВА СА МНОГО ЕВТИНИ И НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ТЯХ. НИЕ ГОВОРИМ НЕ ЗА ПЛИКЧЕТА, А ЗА ПОДАРЪЧНИ ТОРБИЧКИ.
- i imam nqkoi vaprosi. Kolko 6te mi struva zapo4vaneto na tazi rabota
ТАКСАТА ЗА ВКЛЮЧВАНЕТО ВИ Е ИЗПИСАНА СЪВСЕМ ЯСНО В САМАТА ОФЕРТА.
- kakto i stoinostta na ve4e gotoviq produkt.
ЗАВИСИ ОТ РАЗМЕРА, ВИДА, КОЛИЧЕСТВОТО, ИЗРАБОТКАТА, СРОКА, КЛИЕНТА... В РЪКОВОДСТВОТО ИМА ПОДРОБНИ УКАЗАНИЯ В ТОВА НАПРАВЛЕНИЕ.
- Shte Vi pomolq ako e vazmojno da mi izpratite podrobno opisanie za tazi rabota i usloviqta svarzani s neq. Blagodarq predvaritelno!
ПРИ ВКЛЮЧВАНЕТО СИ ПОЛУЧАВАТЕ ПОДРОБНА, ПОСТЪПКОВА ИНСТРУКЦИЯ ЗА НЕЗАБАВНО ЗАПОЧВАНЕ. АКО НЕЩО НЕ ВИ Е ЯСНО ПО НЕЯ, ВЕДНАГА ОКАЗВАМЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО СЪДЕЙСТВИЕ.
- interesuva me kolko zapla6tate na edna broika
БРОЙКИТЕ НЕ ГИ ЗАПЛАЩАМЕ НИЕ, А КЛИЕНТИТЕ, КОИТО СА ВИ ДАЛИ ПОРЪЧКА. С ТЯХ УТОЧНЯВАТЕ КОЛИЧЕСТВОТО, РАЗМЕРА, РАЗЦВЕТКИТЕ, ИЗПЪЛНЕНИЕТО, И ТОВА ОПРЕДЕЛЯ КРАЙНАТА СУМА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ В МОМЕНТА НА ДОСТАВКАТА.
- i kade se namirat ofisite vi?
ПО-СКОРО ВИ ИНТЕРЕСУВАТ ОФИСИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ ВИ. ТОВА СЕ УТОЧНЯВА С ТЯХ ПРИ ПРИЕМАНЕ НА ПОРЪЧКАТА ИМ - СРОК И МЯСТО НА ДОСТАВКА.
- Как ще си получавам парите?
ОБИКНОВЕНО - В БРОЙ, ПРИ ПРЕДАВАНЕ НА ТОРБИЧКИТЕ. НО КОГАТО КЛИЕНТЪТ Е ОТ ДРУГО НАСЕЛЕНО МЯСТО ИЛИ ОТ ДРУГА ДЪРЖАВА (ИСПАНИЯ, ЧЕХИЯ, ГЕРМАНИЯ...) - С БАНКОВ ПРЕВОД, UESTERN UNION, КАРТОВИ РАЗПЛАЩАНИЯ, ЕЛЕКТРОННИ РАЗПЛАЩАТЕЛНИ СМЕТКИ В ИНТЕРНЕТ И ДР. НАЧИНИ.
- Интересува ме бизнесът с подаръчни торбички. За да ги произвеждам и продавам, трябва ли да имам фирма?
НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. В ИНСТРУКЦИИТЕ, КОИТО ЩЕ ВИ ИЗПРАТИМ, ТОЗИ ВЪПРОС Е РАЗГЛЕДАН ПОДРОБНО. ЩЕ ВИ НАСОЧИМ КЪМ ЕДИН МНОГОКРАТНО ПО-ЕВТИН И БЪРЗ НАЧИН ДА УЗАКОНИТЕ ДЕЙНОСТТА СИ, БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА ДА ПРАВИТЕ СКЪПИ РЕГИСТРАЦИИ НА ФИРМА.
- Искам да се включа в Програма № T-68359/0205(07-еврообновена), но се притеснявам и страхувам от това, ще мога ли да си намирам клиенти?
Всеки човек по земята има някакви страхове. Важно е да ги погледнете в очите и да се убедите, че щом друг човек ги е преодолял и Вие може да го направите. А ние можем да Ви помагаме и да Ви подкрепяме. Цялата втора част на инструкциите е в това направление - кои са клиентите, какви са начините Вие директно да се свързвате с тях, с цел да си получавате директно от тях възнаграждението - директно, без посредник. Така 100% от дохода си остава изцяло за Вас.
- След получаването на материалите и инструкциите от вас за съответните подаръчни торбички и други, по какъв начин ще бъдат пласирани изработените от нас продукти и как ще получим адвекватното заплащане.
Цялата втора част на инструкциите е в това направление - кои са клиентите, какви са начините Вие директно да се свързвате с тях, с цел да си получавате директно от тях възнаграждението - директно, без посредник. Така 100% от дохода си остава изцяло за Вас. Заложили сме метода да се работи само по поръчка - клиентът си подбира торбичките по цвят, размер, вид и количество. Така Вие имате поръчка и работите само на сигурно. Изработвате, доставяте и си получавате възнаграждението - 100% сигурно. А не първо да произведете цяла стая с торбички и едва след това да започваме да мислим какво ще ги правим.
- Искам да ми разясните по подробно за този вид дейност, тъй като общо взето е доста неясно обяснено и не разбирам как аз ще си продавам готовата продукция. Аз ли трябва да си търся пазар, или по предварителни поръчки се работи?
Идеята на тази програма е да Ви обучим (дистанционно, без да се налага да пътувате) на всичко необходимо, за да може самостоятелно да произвеждате и реализирате подаръчни торбички, директно, без посредник, с цел целия доход да си остава за Вас.За целта ще Ви изпратим постъпкова инструкция за всички етапи от дейността, така че по най-бързия начин, без лутане, да започнете.По отношение реализацията на продукта - заложили сме метода не първо да произведете огромни количества и след това да се чудим какво да ги правим, а работите само по поръчка. Клиентът идва при Вас, харесва си вид, размер, разцветка, определя количеството - и само тогава Вие работите, на другия ден му ги занасяте и по този начин е 100% гарантирано, че всичко произведено се изкупува.В инструкциите начинът е обяснен обстойно.
- Аз ли трябва да ги убеждавам тези клиенти да искат точно аз да им правя торбички, или аз им се обаждам и те ми правят поръчка? Моля да ми изясните това, защото не всеки може да убеждава хората да купят от тях, аз например не мога, чувствам се неудобно. Благодаря ви предварително!
Клиентите са единственият източник на доходи във всяка една дейност. При това Вашите клиенти са източник на Вашите доходи. Не е възможно клиентите на някой друг да бъдат Ваши клиенти."Убеждаването" не става с приказки, а с конкретни дела - качествен продукт, качествено обслужване, готов каталог, готова ценова листа с редица отстъпки за количества и за постоянни клиенти, правилна разгласа на дейността Ви, добре написана оферта, периодични промоции и други насърчения, навременно и точно изпълнение на поръчките и т.н. Всичко това в детайли сме го описали в инструкциите, които ще получите.Но ако съвсем не желаете да контактувате с клиенти, ориентирайте се към друга наша програма.
- Здравейте. Имам следния въпрос - в крайна сметка колко е цената на програмата - 58,49 лв. или 98,49 лв. Защото в каталога, който получих по мейл-а, цената е 98,49 лв. Благодаря за отделеното внимание
В момента, във връзка със световната финансова и икономическа криза, правим промоция. Може да се възползвате от по-изгодното за Вас предложение.
- Бих искал да попитам не е ли нужна фирма за производството на подаръчни торбички,
Фирмата не е задължителна, особено в началните етапи на развитие на дейността. Много и много по-евтино е в такива случаи човек да се регистрира като "самоосигуряващо се" лице. На Запад това е известно като "самонаето лице" и по този начин много българи започнаха работа в Англия точно във времето, когато имаше все още забрана за това.
- понеже " 100%-овите" доходи
Не става дума за 100% доходи, а да се работи САМО ПО ПОРЪЧКА. Когато клиентът е пуснал поръчка, нашият 14- годишен опит показва, че е почти 100% сигурно, че поръчката ще бъде и платена. Ако имате съмнения, даже може да поискате капаро или даже да бъде платена цялата поръчка в аванс. Това е логично и разбираемо, но изглежда - не съвсем. Защото все още се намират хора и фирми, които карат по стария стахановски - социалистически почин - да напълним склада с продукция, пък после ще мисли какво ще я правим.
- които ще получим по някакъв начин трябва да бъдат осчетоводени и да се заплати някакъв данък на държавата?
Абсолютно! Никой не твърди обратното. Всичко се осчетоводява, плащат се заплати, осигуровки, данъци. Къде прочетохте, че това не трябва да се прави?
- Също така каква е тази безплатна хартия? За производството на хартия също трябва да се заплати на хората, които са я произвели, т.е. тя също ще струва пари.
Това е въпрос на ноу-хау, знание. Ще дам един друг пример за безплатен материал. От напълно безплатни стъклени бутилки, които никой не изкупува, могат да се изработват редица изделия като художествени вази, абажури (стига да познавате технологията).От безплатни стърготини в мебелното и дърводелско производство могат да се изработват дървени брикети. От стара хартия или метали може да се възпроизвеждат хартия и метали и т.н.и т.н.Въпрос на знание и на досетливост.Който иска да се развива, намира начини. На който не му се работи, намира оправдания и поводи.
- Надомна работа не означава ли да извършваш някакъв вид дейност по поръчка на друго лице или фирма срещу доставка на материалите именно от това лице или фирма?
Не означава това. Надомна работа е всяка дейност, която се осъществява в надомни условия. Такива дейности има хиляди и (според изследване на вестник „Стандарт”) 500 000 българи заработват такива надомни доходи. А всъщност, къде прочетохте че става дума за надомна работа? Прочетете още веднъж подробните разяснения от началото.
Примери за надомна работа: Счетоводство, дизайн, администриране на сайт, блог, форум, уеб дизайн, занаятчийски произведения, обущарство, плетене, шиене, рисуване, писане на поезия (за естрада или за чалга), романистика, архитектура и т.н. и т.н.
- Как лицето или фирмата-поръчител ще заплати на мен или на хората, направили торбичките, без предварително сключен договор между двете страни?
По същия начин, както това се прави хиляди пъти ежедневно от години насам. Искаш визитки, отиваш, поръчваш (без договор), плащаш, получаваш. Искаш стикери, отиваш, поръчваш, плащаш, получаваш. Искаш торбички, отваш, гледаш каталога, харесваш, поръчваш, плащаш, получаваш и т.н.
Според ЗЗД "поръчката" е вид договор, който задължава едната страна да достави стоката или услугата, а другата страна - да заплати. Подробностите са уредени в ЗЗД и ТЗ. Непознаването на законите не освобождава хората от тяхното спазване.Въпросите са хубаво нещо, но дългогодишният опит показва, че успех постигат хората, които дават отговорите. Никой, съвсем никой няма да Ви плаща да му задавате въпроси. И обратно, хората са склонни да плащат, ако им решавате проблемите, ако им намирате решения. Ако удовлетворявате техни потребности.Затова златното правило на всеки успешен бизнес гласи -"Намери потребност и я удовлетвори."

Програма № Т-68359/0205(07 - еврообновена)  БИЗНЕСЪТ  С  ПОДАРЪЧНИ  ТОРБИЧКИ 
Такса за подробна оферта : 58.49 лв.
може да заявите, като изпратите посочената такса  /58.49 лв./


1. С обикновен   /не телеграфен/  пощенски запис до Димитър Ламбов Енчев- управител,

ПК 284 6000 Стара Загора.Моля, в полето "Съобщение" или "Основание за плащане" запишете:
"За № Т-68359/0205(07-еврообновена ”
Или
2.Банков превод по с/ка iBAN: BG34 PRCB9230 1001701516, BIC код: PRCBBGSF, Прокредитбанк - Стара Загора, за Димитър Ламбов Енчев и  се  обадете  веднага  за  преведената  сума  на  0888/428 240  или  042/639 239 (от 10 до 12 ч. и от 14 до 18 ч.).
Кажете, че се обаждате от името на Милка Илиева,  регистрирана в Агенцията с номер Т-68359.
 На e-mail  [email protected]  трябва  да  изпратите веднага следната информация

1. Точен номер на програмата, за която кандидатствате  

№ Т-68359/0205(07 - еврообновена)     
2. Трите си имена
3. Точен и пълен адрес за доставка на пратката  с препоръчана поща.
4. Телефон за справки
5. Точната сума
6. Номер и дата на превода.

Платежният документ, според ЗЗД, непременно ни задължава да изпълним заявката Ви, а квитанцията от него ще Ви служи като доказателство за поръчка.

Изпълняваме поръчката Ви до 10 работни дни от получаване на таксата.

За 14 години нямаме нито един случай на неизпълнена заявка.
ВАЖНО!!!  ЗА  ДА  НЯМА  НЕИЗПЪЛНЕНА  ЗАЯВКА !

Уведомете ме за превода на е-майл: [email protected] със следните данни:
- Трите Ви имена …………………………………………………………………....……..
- Пълен и точен пощенски адрес за пратката …………………….……………......…….
- Номера на Програмите, по които искате да се включите ………………...………..

- Телефон за справка …………………………………………….…………………….…..
- Преведената сума  …………………………………………………………………….…..
- Номер и дата на преводния документ……………………………………...……….…
- Вашите препоръки, забележки и коментари…………………………….……….……

Успех!
С уважение: Милка Илиева.